ЕТАПИ НА РАБОТА

1. ВРЪЗКА С НАШЕТО СТУДИО

След като се свържете с нас по удобен за вас начин, вие ще получите подробна информация за това как е изградена работата по интериорния проект, каква е неговата цена, както и сроковете за разработването му и последващата му реализация.
 

2. СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР И ИЗГОТВЯНЕ НА ТЕХНИЧЕСКО ЗАДАНИЕ

Цялата информация за етапите, времето и разходите за предоставяне на услуги, както и други условия се отразява в договора. За да се вземат предвид всички ваши нужди и желания, заедно изготвяме техническо задание.

3. ЗАСНЕМАНЕ НА ОБЕКТА

 За да се изготви чертеж с текущото разпределение на обекта, се прави пълно измерване на всички помещения - заснемане. Този етап е основната отправна точка, върху която се изгражда цялата по-нататъшна работа.
 

4. ФУНКЦИОНАЛНО РЕШЕНИЕ - ДО 12 РАБОТНИ ДНИ

Въз основа на техническото задание, ние Ви предлагаме най-интересните и функционални варианти на проектираното пространство. От представените опции избирате всички идеи, които Ви харесват, правите коментари и допълнения спрямо вашите желания и нужди и се спираме на вариант, който одобрявате.
 

5. ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИ

Разработваме интериорната концепция въз основа на избраното от вас разпределение и предпочитания стил. Подбираме материали, цветови схеми, мебели, осветителни тела, както и основни декоративни техники, съобразени с вашия бюджет.
 

6. РЕАЛИСТИЧНА 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ – ДО 24 РАБОТНИ ДНИ

 За да можете да си представите изцяло вашия бъдещ интериор в детайли, ние създаваме фотореалистични снимки на база на материали, мебели и осветителни тела, избрани по време на процеса на проектирането.
 

7. РАБОТЕН ПРОЕКТ – ДО 12 РАБОТНИ ДНИ

Това е пълен набор от работни чертежи. Включва:

* Чертежи за електро инсталация – посочва местоположението на ключове, контакти, осветителни тела и т.н.

* Чертежи за ВиК инсталация;

* План на тавани и специфични детайли;

* Детайли от гипсокартон;

* План на настилки;

* Разгъвки на стени и съответните им обработки;

* Чертежи за изработка на мебели;

* Спецификация на готово закупени детайли.

 

8. ОФЕРИРАНЕ – ДО 20 РАБОТНИ ДНИ

Изготвяне и събиране на оферти за реализацията на интериорния проект. Въз основа на готовия проект, събираме оферти от фирми предоставящи избраните материали /осветителни тела, ключове, контакти, санитария, настилки, облицовки, мебели, декоративни елементи и т.н./, както и за довършителните работи.

9. РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИЯ ПРОЕКТ

Имате възможността да изберете дали сами ще потърсите фирми за изпълнението на довършителните работи по реализацията на проекта или ще работите с фирми, наши партньоори, които са ни доказали качеството си на работа с обекти от всякаква сложност. 

10. АВТОРСКИ НАДЗОР

Вариант 1 - Организиране, координиране и проследяване на ремонтните и монтажни дейности по реализацията на проекта.

Решаване на проблеми, възникващи по време на реализацията на проекта, а също така проследяване и доставяне на материали до обекта.

Извършване на необходимите корекции и промени в чертежите, които може да са необходими за изпълнението на проекта. 

Координиране с клиента на фактури за довършителни материали, оборудване и мебели. 

Избор на материали, които изискват подбор на място, като текстил, аксесоари и др. 

В този вариант довършителните работи и монтажните дейности се изпълняват от фирми, избрани от нас, или бригади и майстори по ваша преценка)
 

Вариант 2 – Извършваме посещения на обекта, при нужда от консултация от страна на екипа, изпълняващ довършителните работи. Организацията по реализацията е изцяло във вашите ръце.

ЦЕНИ


Цените на интериорния проект варират, в зависимост от това, за кои от избраните  етапи на работа ще ни ангажирате, тъй като всеки проект е строго индивидуален спрямо нуждите и бюджета на клиента.